Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun süredir ihtiyaç duyulan modern su deposu ve terfi binası tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni tesis, sanayi bölgesindeki firmaların su temininde yaşadığı sorunları çözerek üretim süreçlerini daha verimli hale getirecek.
Türkiye’nin en büyük modüler terfi binası olarak inşa edilen tesis, bölgenin üretim kapasitesine doğrudan katkı sağlayacak ve Bozüyük OSB’nin yatırım cazibesini artıracak önemli bir adım olacak.
Vali Şefik Aygöl, tamamlanan su deposu ve terfi binasında incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Proje ile birlikte, Bozüyük OSB’nin altyapı standartları yükseltilirken, sanayicilere daha güçlü ve sürdürülebilir bir üretim ortamı sunulmuş oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.
BİLECİK
12 saat önceBİLECİK
12 saat önceBİLECİK
13 saat önceBİLECİK
18 saat önce3 SAYFA
18 saat önce3 SAYFA
20 saat önceBİLECİK
3 gün önce3 SAYFA
3 gün önce3 SAYFA
4 gün önce3 SAYFA
4 gün önce3 SAYFA
5 gün önce3 SAYFA
5 gün önce3 SAYFA
6 gün önce3 SAYFA
6 gün önce3 SAYFA
7 gün önce3 SAYFA
7 gün önce3 SAYFA
7 gün önceBİLECİK
8 gün önceBİLECİK
9 gün önceBİLECİK
9 gün önce