Bilecik Valisin Faik Oktay Sözer, il genelinde etkili olan aşırı yağışların ardından Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık Köyü ile Merkez Kayıboyu Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Gerçekleştirilen incelemelerde; Karasu Çayı Taşkın Kontrol Tesisi üzerindeki geçiş yapılarında oluşabilecek tıkanmalara karşı ekipler tarafından iş makineleriyle temizlik çalışmalarının sürdürüldüğü, akıntıyla gelen ağaç ve rüsubatların kaldırılarak suyun akışının güvenli şekilde sağlandığı belirtildi.
Kınık Köyü İnegöl–Pazaryeri yolu güzergâhında aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen yüzey suyu birikintisine ekipler tarafından anında müdahale edilerek drenaj kanalı temizlendi ve suyun tahliyesi sağlandı. Bölgede herhangi bir taşkın durumu olmadığı ifade edildi.
Devlet Su İşleri ve İl Özel İdaresi ekiplerinin sahada koordineli şekilde çalışmalarını sürdürdüğü, risk oluşturabilecek tüm noktalarda gerekli tedbirlerin alındığı bildirildi.
İl genelinde şu an için herhangi bir olumsuzluk bulunmadığı, ekiplerin olası durumlara karşı hazır halde görev başında olduğu vurgulandı.

BİLECİK
5 saat önceBİLECİK
5 saat önceBİLECİK
6 saat önceBİLECİK
11 saat önce3 SAYFA
12 saat önce3 SAYFA
13 saat önceBİLECİK
2 gün önce3 SAYFA
2 gün önce3 SAYFA
3 gün önce3 SAYFA
4 gün önce3 SAYFA
4 gün önce3 SAYFA
5 gün önce3 SAYFA
5 gün önce3 SAYFA
6 gün önce3 SAYFA
6 gün önce3 SAYFA
6 gün önce3 SAYFA
6 gün önceBİLECİK
7 gün önceBİLECİK
8 gün önceBİLECİK
9 gün önce
1
Pazaryeri’nde Trafik Düzeni Değişti: Yeni Kararlar Yürürlükte!
2
Pazaryeri’nde Korkutan Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Araç Tarlaya Uçtu
3
Pazaryeri’nde Siyaset Kulisi Kaynıyor: Sürpriz İsim AK Parti’ye Mi Geçiyor?
5
Zekiye Başkan’dan “Makamda değil, milletin yanındayım” mesajı