DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2045067-2.53861%
Bilecik
14°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Çayırova’da engeller ortadan kalkıyor

Çayırova’da engeller ortadan kalkıyor

ABONE OL
17 Mart 2024 15:37 15:37
Çayırova’da engeller ortadan kalkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kocaeli’de Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’daki özel bireylerle birlikte iftar yaptı. Çiftçi, burada yaptığı konuşmada, “Sevgi olunca, sevince bütün engeller ortadan kalkıyor” dedi.

KOCAELİ (İGFA) – Göreve geldiği günden bu yana özel bireylerin her zaman yanında olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’daki özel bireyler ve aileleriyle iftarda bir araya geldi.

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına Başkan Çiftçi’nin yanı sıra çok sayıda özel birey ve aileleri katılım gösterdi.

Semazen gösterisi ve musiki dinletisinin arından programda bir selamlama konuşması gerçekleştiren Çiftçi, Engelliler Merkezi’ni hizmete açtıklarını belirterek, “Bu güzel merkezde sizlere yönelik verdiğimiz desteklerin daha kapsamlısı ve düzenlisini sağlamaya devam edeceğiz. Her bir sağlıklı birey, birer engelli adayı bu gerçeği hiçbir zaman unutmamalıyız. Sizlere yönelik her bir faaliyetin daha da geliştirilmesi gerekiyor. Hizmete açtığımız engelliler merkezimiz bize bu imkanı sunacak. Bizler hükümetimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte sizlerle birlikte yol yürüyeceğiz.” diye konuştu.

Çayırova'da engeller ortadan kalkıyor

“RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

Daha güzel hizmetler yapacağız. Bu hizmet merkezimizi baz alarak, birlikte yeni projeler geliştireceğiz. Engelliler Merkezi’mizde bir de özel bireylerimiz için okul olacak. Çayırova’da artık hiçbirimiz yalnız değiliz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hepimiz birbirimizi çok sevmeliyiz. Biz yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Sevgi olunca, sevince bütün engeller ortadan kalkıyor.” Konuşmasının ardından Çiftçi, özel bireylerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi ve iftar programı sona erdi.

Çayırova'da engeller ortadan kalkıyor
BU Haber İGF HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.