DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22454431.42224%
Bilecik
21°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

X
GÜNEŞ SPOR KULÜBÜ KADIN KOLLARINDAN BİLECİK/BOZÜYÜK YÖRESİNE AİT HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ
  • Pazaryeri Gündem
  • Bilecik
  • GÜNEŞ SPOR KULÜBÜ KADIN KOLLARINDAN BİLECİK/BOZÜYÜK YÖRESİNE AİT HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ
1035 okunma

GÜNEŞ SPOR KULÜBÜ KADIN KOLLARINDAN BİLECİK/BOZÜYÜK YÖRESİNE AİT HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ

ABONE OL
10 Mart 2024 11:46

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE GÜNEŞ SPOR KULÜBÜ KADIN KOLLARINDAN BİLECİK/BOZÜYÜK YÖRESİNE AİT HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ

Güneş spor kulübü Kadın Kollarının düzenlemiş oldukları programda türkü şöleni yaşattılar.
Güneş Spor Kulübü Başkanı Ümit Kök ve Kadın Kolları Başkanı Burçin Köroğlu’nun konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra Kadın Kollarıyla birlikte pasta kestiler.


Kadın Kolları Başkan Vekili Rukiye Turhan ,”8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Güneşspor kulübü Kadın Kollarımızın düzenlediği BİLECİK/BOZÜYÜK YÖRESİNE AİT HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ bu Geceye damgasını vurdu. İlçemizin türküleri olan KRALIN KIZI ve ŞEKER OĞLAN ile Ali Osman Öztürk Hocamız önderliğinde kadınlarımızın kurslara katılımıyla gerçekleşti. Ayrıca kadınlarımız halk oyunları kıyafetlerini, kulübümüz çatısı altında devam eden dikiş kursumuzda Öznur Ürütürk Hocamız ve kursiyerlerle birlikte diktiler.


Turhan, Gecede türkümüzü seslendiren Yasemin Dikmen’e ,perküsyon çalan Saniye Doğan ‘a baştan sona herşeyiyle kadın emeği olan gösteride tüm kadınlara teşekkürlerini ilettiler.
Kulüp Başkanı Ümit Kök Kadınlar güçlüdür yeter ki kendilerine güvensinler. Ben her zaman kadınlarımızın destekçisiyim sözleriyle katılım sağlayan tüm misafirlere ,müzisyenlere ve Kadın Kollarına teşekkürlerini ilettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.