DOLAR 45,2540 0.08%
EURO 53,3744 0.39%
ALTIN 6.896,211,13
BITCOIN 36878840.03341%
İstanbul
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Tekin fabrika personeli ile kahvaltıda buluştu

Pazaryeri OSB’ye geçtiğimiz yıl kurulan İki El Tasarım VİP Koltuk Fabrikası ilçede 35 kişiye istihdam sağlarken fabrika sahibi Sedat Meşe fabrikanın kurulum aşamasından personel desteğine kadar kendilerine destek sunan Pazaryeri Belediye Başkanına teşekkür etmek için personel ile birlikte kahvaltı düzenledi.

ABONE OL
1 Şubat 2024 18:33

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin Pazaryeri OSB’de faaliyet gösteren İki El Tasarım VİP Koltuk Fabrikası personeli ile kahvaltıda buluştu.

Pazaryeri OSB’ye geçtiğimiz yıl kurulan İki El Tasarım VİP Koltuk Fabrikası ilçede 35 kişiye istihdam sağlarken fabrika sahibi Sedat Meşe fabrikanın kurulum aşamasından personel desteğine kadar kendilerine destek sunan Pazaryeri Belediye Başkanına teşekkür etmek için personel ile birlikte kahvaltı düzenledi.

Meşe, “Pazaryeri ilçemizde faaliyetimize başladığımız fabrikamızın her aşamasında bizlere destek olan belediye başkanımız Zekiye Tekin, hanımefendiye teşekkür ederim” dedi.

Pazaryeri ilçemize istihdam ve katma değer sağlayacak her kuruluşun Belediye olarak her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğiz diyen Belediye Başkanı Zekiye Tekin, düzenlenen kahvaltı programı sonrası fabrika sahibi Sedat Meşe’ye ve fabrikanın personeline teşekkür etti.

Başkan Tekin, Pazaryeri ilçesinin 70’li 80’li yıllarda ilçedeki işsizlik nedeniyle vatandaşların büyükşehirlere iş imkanı için göç ettiklerini belirterek Pazaryeri OSB’nin kurulmasıyla ilçenin bu kaderi yendiğini söyledi.

Pazaryeri OSB’deki kurulan ve yapımı devam eden fabrikalarda yaklaşık 7 bin kişinin i istihdam edildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Sanayi ve Teknoloji Bakanının Mehmet Fatih Kaçır’ın ilçeye kurulacak Pazaryeri İhtisas Organize Sanayi bölgesini hatırlattı.

“Sıra Konutta”

Pazaryeri ilçesinde işistihdamı konusunda sıkıntının olmadığını dile getiren Başkan Tekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yapılan projeler ile birlikte ilçedeki konut sıkıntısın çözeceklerini ifade etti.

TOKİ’ye 2023 yılında Pazaryeri ilçesindeki konut sıkıntısına merhem olacak 103 konut için yer teslimi yapıldığının altını çizen Başkan Tekin, Pazaryeri TOKİ’nin ihale aşamasına geldiğini söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

BİLECİK

7 saat önce

BİLECİK’TE ALARM: ORMAN YANGINLARINA KARŞI SEFERBERLİK BAŞLADI

BİLECİK

7 saat önce

Bilecik’te Okul Güvenliği Koordinasyon Toplantısı yapıldı

BİLECİK

21 saat önce

DEREKÖY BARAJI TAŞTI! PAZARYERİ TARIMINDA ALTIN DÖNEM BAŞLIYOR

BİLECİK

2 gün önce

PAZARYERİ’NDE TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

BİLECİK

2 gün önce

OSB KAVŞAĞINDA KORKUTAN KAZA: 3 YARALI!

BİLECİK

2 gün önce

Devlet Erkanı Kınık Köyü’nde! İl Genel Meclis Üyeleri Nerede?

BİLECİK

3 gün önce

Kaymakam Kara sahada!  Gümüşdere Köyündeki  Heyelan Bölgesinde Kritik İnceleme

3 SAYFA

3 gün önce

Vali Sözer Taşkın Riski Bulunan Bölgelerde İncelemelerde Bulundu

3 SAYFA

3 gün önce

Pazaryeri’nde dereler taştı, ağaçlar devrildi yollarda toprak kaymaları yaşandı

BİLECİK

5 gün önce

Kurban alırken nelere dikkat edilmeli?

3 SAYFA

5 gün önce

Pazaryeri’nin Adı Türkiye’ye Örnek Oldu! Başkan Tekin’den Güçlü Mesaj

3 SAYFA

5 gün önce

Pazaryeri’nde Korkutan Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Araç Tarlaya Uçtu

3 SAYFA

6 gün önce

Tekin’den Güçlü Dönüş: Güven Tazeledi, Tebrik ve Teşekkür Etti

3 SAYFA

7 gün önce

BAŞKAN TEKİN’DEN 1 MAYIS MESAJI: “EMEK EN YÜCE DEĞERDİR”

3 SAYFA

7 gün önce

Bilecik’te Anadolu Mirası” Operasyonu: Tarihi Eserler ve Silahlar Ele Geçirildi

3 SAYFA

8 gün önce

BİLECİK BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDE GÜÇLÜ MESAJ: BAŞKAN TEKİN YENİDEN SEÇİLDİ, İSTİKRAR TESCİLLENDİ

3 SAYFA

8 gün önce

Pazaryeri’nde Siyaset Kulisi Kaynıyor: Sürpriz İsim AK Parti’ye Mi Geçiyor?

3 SAYFA

8 gün önce

Zekiye Başkan’dan “Makamda değil, milletin yanındayım” mesajı

3 SAYFA

8 gün önce

“İstifa Gerekçesi Yoğunluktu, Dönüş Gerekçesi Ne?”

3 SAYFA

8 gün önce

Pazaryeri’nde Trafik Düzeni Değişti: Yeni Kararlar Yürürlükte!