Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bugüne kadar olduğu gibi Türkiye Yüzyılı’nda da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısını, gelecek nesillere aktarmaya gençlerimize ve çocuklarımıza anlatmaya devam edeceğiz diye vurgulayan Başkan Tekin mesajında şu ifadelere yer verdi;

“85 yıl önce, fikirleri, yaşamı ve eserleriyle ebediyete yolcu ettiğimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü ve demokrat kişiliği ile tüm insanlığın saygı duyduğu, olanaksızlıklara boyun eğmeyen kararlı tutumuyla Türk halkını, bağımsız Türkiye ülküsü doğrultusunda yönlendirerek zaferlere ulaştırmış büyük bir liderdir.
Millet olarak bize düşen görev, büyük bedeller ödenerek kurulan Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşamak ve yaşatmak; Ülkemizi Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için, birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”

BİLECİK
16 saat önceBİLECİK
22 saat önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
3 gün önce3-SAYFA
4 gün önce3-SAYFA
4 gün önce3-SAYFA
5 gün önceBİLECİK
5 gün önceBİLECİK
5 gün önce3-SAYFA
6 gün önceGÜNCEL
6 gün önce
1
Başkan Tekin’den yerli ve milli gurur vurgusu
2717 kez okundu
2
Pazaryeri’nde kan bağışı seferberliği
2347 kez okundu
3
BAŞKAN TEKİN TECRÜBE BULUŞMASINI DEĞERLENDİRDİ
1768 kez okundu
4
VALİ FAİK OKTAY SÖZER’DEN OSMANELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET
1670 kez okundu
5
BİLECİK’TE “TARIMSAL KURAKLIK İL KRİZ MERKEZİ” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
1669 kez okundu