DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343530.73001%
Bilecik
20°

AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

X
  • Pazaryeri Gündem
  • Bilecik
  • CHP Bilecik’te iktidar’a yüklendi! ‘Pazaryeri ilçesinin hali bugünkü siyasi iktidarın beceriksizliği ve eksikliğidir’
550 okunma

CHP Bilecik’te iktidar’a yüklendi! ‘Pazaryeri ilçesinin hali bugünkü siyasi iktidarın beceriksizliği ve eksikliğidir’

ABONE OL
30 Nisan 2023 00:05

CHP Bilecik Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Tüzün’le Vedat Kazıcı, Pazaryeri ilçesinde muhtarlar ve STK’lar ve çiftçilerle buluştu.

CHP Milletvekili adaylarının hedefinde iktidar olurken, Pazaryeri ilçesinde AK Parti iktidarının ilçede vaat edipte yapamadıkları sözler yüzünden göç’ü hızlandırdıklarını vurgulayarak, genç nüfusun tamamen ilçeden ayrıldığını belirtiler.

Pazaryeri ilçesinin ve Pazaryeri ilçesindeki çiftçilerin sorunlarına değinen CHP’li adaylar Pazaryeri Kültür Merkezinde CHP Pazaryeri ilçe Teşkilatının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı.

Bilecik’te en şanslı ilçelerden birinin Pazaryeri ilçesi olduğunu söyleyen CHP Milletvekili adayı Vedat Kazıcı, “20 yıllık AK Parti iktidarında Bilecik’in en şanslı ilçesisiniz. Defalarca ülkenin en üst yönetiminde hemşehrileriniz oldu. Başbakan yardımcıları, Kültür Bakanı oldu, Milli Eğitim Bakanı oldu, Sağlık Bakan Yardımcısı oldu, bunun sonunda sabah Pazaryeri ilçemize girdiğimde karşılaştığım manzara Gölpazarı, Yenipazar’dan farksızdı. Yani 20yıldır iktidara bu kadar bakan, bakan yardımcısı temsilcisi gönderen Pazaryeri’nin maalesef makus tarihini yenemediği gördüm. Kimse kırılmasın alınmasın, burasıda nüfus kaybediyor. Burasıda kan kaybediyor. Bugün burasının en hareketli olduğu gün sokakta kimseler yok. Bugün pazarımız var kimseler yok, sanayii esnafımızı dolaştık onlar rahatsız. Pazaryeri ilçemizin 20’yılda geldiği nokta vahim” diye konuştu.

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçiminin 14 Mayısta gerçekleşeceğini vurgulayan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Pazaryeri’li hemşehrilerimiz 2002 yılından beri siyasi iktidara büyük destek verdi. İktidarın Bilecik’te en çok oy aldığı ilçelerden bir tanesi Pazaryeridir. Biz neden AK Partiye oy verdiniz neden cumhur ittifakına oy verdiniz hiçbir zaman siyasetle işimiz olmadı. Demokratik bir yarıştır. Her siyasi parti rakibimizdir sizde tercihini bu yönde kullandınız bizde buna saygı duyuyoruz. Ama 20 yıldır Türkiye’nin geldiği durumu dikkate alacak olursak, 20 yıldır Pazaryeri ilçemizin geldiği durumu dikkate alırsak, devletin ve hükümetin imkanlarından faydalanamayan bir ilçe durumundayız. Hala göç veriyoruz, hala sorunlarımız var, göletler yapılmış kanallar yapılmıyorsa, hastanemiz yeteri şekilde idare edilemiyorsa, çevre yolumuz yapılmadıysa, İnegöl yolumuz yapılmıyorsa bu günkü siyasi iktidarın beceriksizliği ve eksikliğidir.  Türkiye’mizin birçok sorunu, ülkemizin birçok sıkıntısı var ama Köylümüzün ve çiftçilerimizin herkes den fazla sorunları var. Bu iktidarın anlayışında üretimden yana bir destek yok. Bu iktidarın köylüye ve çiftçiye destek vermediğini biliyoruz. Biz sorunları öğrenmeye değil sorunları çözmeye talibiz” diye konuştu.

Düzenlenen programa CHP Pazaryeri Başkanı Metin Polat, Parti yönetimi ve Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu da katıldı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.