DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22426240.84589%
Bilecik
20°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

X
866 okunma

Başkan Tekin, deprem bölgesinden ilçeye gelen aileleri ziyaret etti

ABONE OL
18 Şubat 2023 21:31

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, deprem bölgelerinden Pazaryeri ilçesindeki yakınlarının yanına yerleşen aileleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen depremler nedeniyle evleri tamamen yıkılan ve oturulmaz halde olan vatandaşlar Türkiye’deki çeşitli illerdeki akrabalarının yanına yerleşirken Pazaryeri ilçesine de 67 kişi akrabalarının yanına yerleşti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ilçede akrabalarının yanına yerleşen vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Aileler ile sohbet eden Başkan Tekin, “İlçemizdeki depremden etkilenen misafirlerimizi AK Parti İlçe Başkanımız Mayir Küçük, İl Genel Meclis üyemiz Alaattin Emral, Kadın kolları başkanımız Büşra Kanat ile ziyaretlerimiz devam ediyor. Millet olarak el birliği ile bu günleri de atlatacağız. Vicdanlı, duyarlı memleket sevdalısı güzel ilçem Pazaryerinin evladı olmaktan ne kadar gurur duyduğumu kelimelerle anlatamam. Her zaman vatandaşlarımızın yanında olup bu günleri hep birlikte atlatacağız” dedi.

smart

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.