DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22362592.32576%
Bilecik
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:01

SABAHA KALAN SÜRE

X
1713 okunma

Başkan Tekin’in Miraç Kandili mesajı

ABONE OL
17 Şubat 2023 17:21

Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 


Zekiye Tekin Üç ayların başlangıcında idrak ettiğimiz Regaip Kandil’inin ardından feyiz ve bereketin arttığı bir başka mübarek gece olan Miraç Kandil’ine erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz açıklamasında bulundu.

Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, kardeşliğin, barışın, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım diyen Belediye Başkanı Zekiye Tekin yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Böylesine mukaddes bir gecenin; millet olarak, ülke olarak kenetlenmeye, birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde yaşamaya, aydınlık yarınlara el ele, kol kola ve omuz omuza hep birlikte yürümeye vesile olması, en büyük arzumuz ve niyazımızdır.

Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla dolu olan bu gecenin insanlık için huzur, barış ve kurtuluşa vesile olmasını temenni ediyor, Tüm İslam Âleminin Miraç Kandilini en kalbi dileklerimle kutluyorum. “

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.