DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046912-2.69478%
Bilecik
14°

KAPALI

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

  • Pazaryeri Gündem
  • Bilecik
  • Kaymakam Altay “367 bin lira deprem bölgesine aktarılmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı hesabına yatırıldı”

Kaymakam Altay “367 bin lira deprem bölgesine aktarılmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı hesabına yatırıldı”

ABONE OL
3 Temmuz 2023 23:34 23:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimatıyla ilçe Kaymakamlığı, Pazaryeri Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 13 – 14 Haziran tarihinde düzenlenen depremzedeneler yararına düzenlenen Eğitim Şenliği ve kermeste toplanan bağışlar Kaymakamlık sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı hesabına yatırıldı.

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, 6 Şubat’ta 10 ili etkileyen deprem felaketinde yaraları sarmak için Pazaryeri halkının seferber olduğunu söyleyerek geliri depremzede vatandaşlar için bağışlanacak Eğitim Şenliği ve kermeste de yaptığı bağışlarla birlik ve beraberliği yenilemiştir dedi.

Pazaryeri Hükümet Konağı yanında kurulan stantlarda öğrenciler, öğretmenler, okul idarecileri, kurum çalışanları ve hayırsever vatandaşların temin ettikleri eşyaları Eğitim Şenliği ve kermeste satışa sunulduğunu yenileyen Kaymakam Altay, 2 gün boyunca süren satışlardan 367.637.35 TL bağış toplandığını belirterek toplanan bağışların depremzedeler yararına açılan Kaymakamlık sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı hesabına aktarıldığını, toplanan bağışın deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve öğrencilere ulaştırılacağını ifade etti.

Kaymakam Altay, düzenlenen Eğitim Şenliği ve Kermeste desteklerinden dolayı Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’ya Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci’ye kurum çalışanlarına ve duyarlı Pazaryeri halkına teşekkür etti.

Kaymakam Altay “367 bin lira deprem bölgesine aktarılmak üzere sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı hesabına yatırıldı”

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.