DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352671.03666%
Bilecik
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

X
481 okunma

BTP’li Mehmet Altın, ‘Genel Başkanımızın kararlarının destekçisi olacağız’

ABONE OL
11 Nisan 2023 01:21

Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Milletvekili adayı Mehmet Altın, partisinin genel başkanı Hüseyin Baş’ın 14 Mayıs Genel Seçimlerinden çekilmesinin açıklamasının ardından konuyla ilgili bir açıklama yaparak BTP Bilecik İl Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın kararlarının destekçisi olacağız ifadesinde bulundu.

“Bilecik Milletvekili adayı gösterilmek bizler için büyük bir onurdur”

Tekrardan Bağımsız Türkiye Partisi Bilecik Merkez ilçe başkanı olarak görevi minin başındayım diye belirten Mehmet Altın, “Bağımsız Türkiye Partisi, Bilecik merkez İlçe Başkanlığı görevimi yakın zamanda bırakıp milletvekili aday adayı olmuştum ve Partimizin kesin aday listesinde yer aldım Bağımsız Türkiye Partisin’den Millet Vekili kesin adayı olarak Bilecik Milletvekili adayı gösterilmek bizler için büyük bir onurdur” dedi.

Başkan Altın, “Partimizin genel merkezinin almış olduğu karar doğrultusunda Millet vekilliği adaylığımızdan geri çekildik ve tekrardan Bağımsız Türkiye partisi Bilecik Merkez ilçe Başkanlığı görevime başladım önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Partimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyecektir. 

Muhalefetin oylarını bölmemek adına Milletimizin çıkarları doğrultusunda iktidarın elini güçlendirmemek için Bizlerde milletvekili adaylığından vazgeçip 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz ülkemizin tek adam rejiminden kurtulup parlamenter sisteme geri dönmesinde Bağımsız Türkiye partisi Bilecik teşkilatları olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.