Bilecik’te 1 Temmuz 2026 itibarıyla Türkiye genelinde uygulanmaya başlanacak B-REÇETE (Bitkisel Reçete) Sistemi için kritik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. HABER VE FOTOĞRAF : BİLECİK OLAY
Bilecik’te 1 Temmuz 2026 itibarıyla Türkiye genelinde uygulanmaya başlanacak B-REÇETE (Bitkisel Reçete) Sistemi için kritik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bitki Koruma Daire Başkanı Dr. Nesrin Çakır Arıcan ile Bitki Sağlığı ve Karantina Daire Başkanı Yalçın Ocak katıldı. Toplantıda bitki koruma ürünü satış bayileri, reçete yazma yetkisine sahip teknik personeller ile il ve ilçe tarım ve orman müdürlüğü teknik personelleri bir araya geldi. Yeni sistemin uygulama süreci, işleyişi ve dikkat edilmesi gereken hususlar detaylı şekilde ele alındı.
Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, B-REÇETE sisteminin sahada önemli bir dönüşüm sağlayacağını belirterek, “B-REÇETE ile bitkisel üretimde kayıtlı, kontrollü ve denetlenebilir yeni bir döneme giriyoruz” dedi.
HABER VE FOTOĞRAF : BİLECİK OLAY
3 SAYFA
2 gün önce3 SAYFA
2 gün önce3 SAYFA
3 gün önce3 SAYFA
3 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
5 gün önce3 SAYFA
5 gün önceBİLECİK
6 gün önceBİLECİK
9 gün önce3 SAYFA
11 gün önceBİLECİK
12 gün önce3 SAYFA
12 gün önceBİLECİK
12 gün önceBİLECİK
13 gün önceBİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.