Bilecik’te 4 bin vatandaşa aile içi şiddetle mücadele bilgilendirmesi yapıldı. HABER VE FOTOĞRAF : BİLECİK OLAY
Bilecik’te 4 bin vatandaşa aile içi şiddetle mücadele bilgilendirmesi yapıldı.

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Dodurga Beldesi Bulut Baba Mevkii’nde gerçekleştirilen 17. Geleneksel Dodurga Kültür Şenlikleri’nde vatandaşlara çeşitli konularda bilgilendirme ve tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında jandarma ekiplerince Aile İçi Şiddetle Mücadele konusunda bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. Ayrıca jandarma envanterinde bulunan araç, gereç ve teçhizat ile asayiş köpeklerinin görev ve kullanım alanlarına ilişkin tanıtım faaliyeti gerçekleştirildi.
Güvenliğin sağlanması amacıyla etkinlikte 6 asayiş timi, 1 motorlu asayiş timi, 1 trafik timi, 1 KOM timi, 1 köpek timi ve 1 asayiş komando timi görev aldı. Alan ve çevresinde gerekli güvenlik, trafik ve devriye tedbirleri uygulanırken, kimlik tespiti ve doğrulama amacıyla yüz tanıma sistemi de kullanıldı.
Öte yandan, alınan tedbirler sayesinde etkinlikte herhangi olumsuzluk yaşanmadan sona erdi.
HABER VE FOTOĞRAF : BİLECİK OLAY
3 SAYFA
2 gün önce3 SAYFA
2 gün önce3 SAYFA
3 gün önce3 SAYFA
3 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
5 gün önce3 SAYFA
5 gün önceBİLECİK
6 gün önceBİLECİK
9 gün önce3 SAYFA
11 gün önceBİLECİK
12 gün önce3 SAYFA
12 gün önceBİLECİK
12 gün önceBİLECİK
13 gün önceBİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026BİLECİK
20 Ağustos 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.