DOLAR 50,14210,20%
EURO 55,9072-0,62%
ALTIN 6.556,39-0,60
BITCOIN 3789018-0.32673%
Bilecik
3°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

40 okunma

SOSYAL ALANLARA MASA VE SANDALYE DESTEĞİ SAĞLANDI

16 Eylül 2026 00:43
0

BEĞENDİM

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde sosyal alanlara 450 sandalye ve 70 masa desteği sağlandı. HABER VE FOTOĞRAF : BİLECİK OLAY

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde sosyal alanlara 450 sandalye ve 70 masa desteği sağlandı.

A W730344 01
Osmaneli ilçesinde köylerde vatandaşların kullandığı sosyal alanların iyileştirilmesi amacıyla 450 demir sandalye ve 70 masa desteğinde bulunuldu. Muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda hazırlanan çalışma kapsamında, köylerde ortak kullanım alanlarının daha düzenli ve işlevsel hale getirilmesi hedeflendi. Sağlanan desteklerin özellikle cemiyetler, sosyal ve kültürel etkinliklerde vatandaşların daha rahat hizmet alabilmesi amacıyla kullanılacağı belirtildi. Köylerin ortak ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik yapılan bu çalışmaların, kırsal yaşamda sosyal dayanışmayı güçlendireceği ifade edildi.
Osmaneli Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, “Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda köylerimizin ortak kullanım alanlarına 450 demir sandalye ve 70 masa desteğinde bulunduk. Vatandaşlarımızın cemiyetlerde ve sosyal etkinliklerde daha rahat bir ortamda hizmet alabilmeleri bizim için önemlidir. Köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

HABER VE FOTOĞRAF : BİLECİK OLAY

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Pazaryeri Gündem 0 501 328 13 13