DOLAR 50,14210,20%
EURO 55,9072-0,62%
ALTIN 6.556,39-0,60
BITCOIN 3795952-0.18216%
Bilecik
3°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Pazaryeri’nde Emekli Öğretmen Seyfettin Yıldız’dan Edebiyat ve Kişisel Gelişime Üçlü Dokunuş
1754 okunma

Pazaryeri’nde Emekli Öğretmen Seyfettin Yıldız’dan Edebiyat ve Kişisel Gelişime Üçlü Dokunuş

30 Eylül 2026 22:32
Pazaryeri’nde Emekli Öğretmen Seyfettin Yıldız’dan Edebiyat ve Kişisel Gelişime Üçlü Dokunuş
0

BEĞENDİM

Bilecik’te 30 yıllık eğitimcilik hayatının ardından yazarlık çalışmalarını sürdüren emekli öğretmen, yaşam koçu ve aile danışmanı Seyfettin Yıldız, kaleme aldığı eserlerle okurlarıyla buluşuyor. Yıldız’ın şiirden kişisel gelişime, psikolojiden tasavvufa uzanan üç kitabı okuyucuların ilgisini çekiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde 30 yıl öğretmenlik, bunun 22 yılında çeşitli okul ve kurumlarda yöneticilik yapan emekli eğitimci Seyfettin Yıldız, eğitimcilik kariyerinin ardından yazarlık çalışmalarına yoğunlaştı.

Meslek hayatında Pazaryeri’nde okul müdürlüğü ve Bilecik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevlerinde de bulunan Yıldız, yılların birikimini kitaplarına yansıtıyor.

Daha önce kaleme aldığı “Vuslata Beş Kala” adlı şiir kitabıyla okurlarının karşısına çıkan Yıldız, şimdi ise “Senin Hipnozun” ve “Kendini Tanımak” adlı iki yeni eseriyle okuyucularıyla buluşuyor.

Şiirden psikolojiye, tasavvuftan kişisel gelişime Yazar Seyfettin Yıldız’ın eserleri farklı alanlara hitap ediyor.

“Vuslata Beş Kala” şiir kitabında duygu, özlem ve insanın iç dünyasına yönelik şiirler yer alırken, “Senin Hipnozun” adlı eser kişisel gelişim alanında okuyucuya farklı bir bakış açısı sunuyor.

Yıldız’ın bir diğer eseri “Kendini Tanımak” ise psikoloji ve tasavvuf ekseninde insanın kendisini anlama ve iç dünyasını keşfetme yolculuğuna odaklanıyor.

Uzun yıllar eğitim camiasında görev yapan Yıldız, öğretmenlik ve yöneticilik döneminde edindiği deneyimleri, yaşam koçluğu ve aile danışmanlığı alanındaki birikimleriyle birleştirerek eserlerinde okuyucunun kendi iç dünyasına yönelmesini amaçlıyor.

Eğitimcilikten yazarlığa uzanan yolculuk

Bilecik ve Pazaryeri eğitim camiasında uzun yıllar görev yapan Seyfettin Yıldız, emekliliğinin ardından bilgi ve tecrübelerini farklı alanlarda paylaşmayı sürdürüyor.

Şiir, kişisel gelişim, psikoloji ve tasavvuf gibi farklı alanlarda kaleme aldığı eserleriyle okuyuculara ulaşan Yıldız, “Vuslata Beş Kala”, “Senin Hipnozun” ve “Kendini Tanımak” kitaplarıyla edebiyat ve kişisel gelişim dünyasındaki çalışmalarına devam ediyor.

Yıldız’ın kitapları, kitapseverlerin ve özellikle insanın kendisini tanıma, iç dünyasını keşfetme ve kişisel gelişimine katkı sağlama konularına ilgi duyan okuyucuların dikkatine sunuluyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    error: Pazaryeri Gündem 0 501 328 13 13