Bilecik’te Cinsel İstismar Suçlusu Şüpheli Yakalandı!

Bilecik’te Cinsel İstismar Suçlusu Şüpheli Yakalandı!

ABONE OL
8 Ocak 2025 19:32

Bilecik’te “Sarkıntılık Yapmak Suretiyle Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan 1 Yıl 8 Ay hapis cezası bulunan bir şüpheli, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yakalandı. Bilecik İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından hakkında arama kararı çıkarılan şahıs, Bilecik polisi tarafından etkili bir operasyonla gözaltına alındı.

Şüpheli, adli makamlarca tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi. Emniyet yetkilileri, “Toplum güvenliğini tehdit eden suçlulara karşı kararlı bir mücadeleye devam edeceğiz” şeklinde açıklama yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.