DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22410600.83803%
Bilecik
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

X
92 okunma

AFYONSPOR DİYARBEKİRSPOR

ABONE OL
25 Şubat 2024 17:13

Yurtiçi Haberler*SPOR*İsteniş Hakan Tüplek 

AFYONSPOR 0-0 DİYARBEKİRSPOR

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta 26. hafta müsabakaları oynanan maçlar ile tamamlandı. Lider Esenler Erokspor, gurupta ikinci sıarada yer alan Vanspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. En yakın rakibi Vanspor’a 6 puan fark attı. Üçüncü sırada yer alan Bucaspor-Ankaraspor’u 1-0 geçerek Vanspor ile puan farkını ikiye indirdi. Zirvede bunlar yaşanırken alt sıralardaki takımların hemen hemen hepsinin üst sıralardaki takımlardan puan alması puan farklılıklarının kapanmasına sebep oldu.

Kırşehirspor 10 hafta sonra ilk defa rakibine karşı üstünlük sağladı Nazillisporu 1-0 yenerek üç puan aldı.

Zonguldak Kömürspor Karacabey Belediyespor u 2-1 yenerek üç hafta sonra tekrar 3 puanı hanesine yazdıran bir başka takım oldu. Zonguldak Kömürspor son galibiyetini Hes İlaç Afyonspor u 1-0 yenerek elde etmiş idi.

Altınordu-Serikspor berabere kalarak birer puanı paylaştılar.

Ligde son iki sırada yer alan Adıyamnspor ve Bursaspor rakiplerine mağlup oldular. Düşme hattında yer alan Kırşehirspor ve Zonguldakspor ile olan puan farklılıkları bu hafta da aleyhlerine işledi.

HES İLAÇ AFYONSPOR-DİYARBEKİRSPOR

Yeni kadro yeni teknik direktör ve mali sıkıntılardan kurtulamayan Afyonspor Play-Off için iddialı olan Diyarbekirspor ile Afyon Atatürk Stadyumunda karşılaştı. Geçen hafta lider Eroksporu yenen Diyarbekirspor Afyon’a kesin galibiyet parolası ile geldi. Afyonspor maça tutundu. Güçlü rakibine karşı golsüz eşitlik ile biten maçtan bir puan koparmasını bildi.

Bu Haber https://www.yurticihaberler.com/ haber sitesinden eklenmeiştir

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.