DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22335030.63467%
Bilecik
20°

AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

X
80 okunma

ANTALYASPOR FENERBAHÇE

ABONE OL
3 Şubat 2024 21:02

Yurtiçi Haberler*SPOR*İsteniş Hakan Tüplek

ANTALYASPOR 0- 2 FENERBAHÇE 

Trendyol Süperlig 24. haftasında  lider Fenerbahçe Antalyaspor’ a konuk oldu.  Ligin zirvesinde Galatasaray ile eş punda olan Fenerbahçe bir günün ardından yeniden liderlik koltuğuna oturmak için Antalya deplasmanına gitti,.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeni dönemde başkanlık için aday olmayacağını açıklaması sonrası ilk maçına çıktı. Bu açıklamada maça ayrı bir önem kattı.

Karşılaşma öncesi (maç eksiğiyle) Fenerbahçe 2. Antalyaspor ise 6. sırada idi.

Son beş maçını kaybetmeyen  2 galibiyet 3 beraberlik elde eden Antalyaspor seri puanlarına devam etmek isterken Fenerbahçe firesiz 3 puan serisi ve Galatasaray ile zirvede ve lider durmak istiyordu.

Maç bu havada başladı.

Ev sahibi Antalya kontrollü oyunu ile Fenerbahçe sahasına geçip erken bir gol ile Fenerbahçe karşısında ilk üstünlüğü kurmak istedi. Kontrollü oyun ayağa pas ile rakip sahaya inmeye çalıştı. Fenerbahçe rakibinin kim olduğuna bakmaksızın üç puan ve gol için ilerledi. İlk devrenin bitmesine yakın Antalya kalesi önünde yoğun bir baskı kurdu. Üst üste paslaşmalar ile adeta kale önünde golün habercisi oldu. Topu sağ taraf atan İsmail Yüksek topu Cengiz Ünder ile buluşturdu. Topa ayak içi vuran Cengiz Ünder kalecinin ulaşamayacağı noktaya topu yan ağlara gönderdi. Fenerbahçeyi  deplasmanda öne geçiren golü attı.

GOLLLL DK 42 Cengiz Ünder ANTALYASPOR 0-1 FENERBAHÇE      

İlk devrede başka gol olmayınca Fenerbahçe soyunma odasına galibiyetle gitti.

Rahat bir oyun için tek golün yetmeyeceği anlayışı ile ikince devreye başlayan Fenerbahçe karşısında beraberlik sonrasında galibiyet elde etmek isteyen Antalyaspor ile karşılaştı. Zorlu ikinci devrede rakipler karşı kalede gol aradı.

Her iki teknik adamda oyuncu değişiklikleri ile takımı dinamik tutma adına oyuncu değişikliklerine gittiler.

Maç bu sonuçla bitecek derken Fenerbahçe 90+1 de Batsuhayi ile ikinci golü buldu.

GOLLL DK 90+1 Michy Batshuayi ANTALYASPOR 0-2 FENERBAHÇE      

Fenerbahçe İstanbul’a  zorlu Antalyaspor deplasmanından üç puanla döndü. Galatasarayın bir günlük liderlik saltanatına son verdi. Yeniden tahta oturdu. Lider Fenerbahçe.

Bu Haber https://www.yurticihaberler.com/ haber sitesinden eklenmeiştir

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.