DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100.48112%
Bilecik
20°

AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

X
225 okunma

Yeniden Refah Partisi Bilecik’te seçim maratonuna hızlı başladı

ABONE OL
19 Mayıs 2023 10:00

Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Adayları Bilecik’in Pazaryeri İlçesinde yapmış oldukları seçim çalışmalarında Partinin Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın talepleri doğrultusunda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.

Bilecik Milletvekili Adayları Ahmet Özvatan, Cafer Aslanboğa, partinin Pazaryeri ilçe Başkanı Orhan Mergen ve başkan yardımcısı Sefer Uslu Partililer ile birlikte Pazaryeri ilçesinde ve köylerinde milletvekili adaylarını tanıtıp seçim çalışmalarına başladı.

Doğruya doğru diyen yanlışa yanlış diyen bir genel başkanımızın partisinden milletvekili adayı olmaktan gurur duyuyorum diyen Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Adayı Ahmet Özvatan, vatandaşlara Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ı neden desteklediklerini anlatarak, AK Parti hükümetini 4 yıldır en çok eşleştiren partinin Yeniden Refah Partisi olduğunu vurgulayarak nasıl EYT’de İstanbul sözleşmesinde, Ayasofya’da bunu yaptıysak doğruya doğru yanlışa yanlış dediysek bunlar olduğunda genel başkanımız takdir etmiştir diye ifade etti.

“Ülkemiz bıçak sırtında geleceği değişecek bir seçim ile karşı karşıya”

Yaşı ilerlemiş büyüklerimiz çok iyi bilirler. Necmettin Erbakan dediğimiz zaman, bu memleket işçisine, memuruna, emeklisine, çiftçisine hayrı faydası dokunmuş birisi. 1995 yılında Refahyol iktidarında işçiye, memura, emekliye verdiği zamları hala yaşı ilerlemiş büyüklerimiz anarlar hatırlarlar.1960’larda 1970’lerde ağır sanayi hamlelerinden bahsediyordu. Şimdi o yol üzerindeki Pazaryeri ilçesindeki sanayi bölgesindeki yapılan fabrikaları görünce şimdi bunların ne kadar kıymetli olduğu aşikar ama bunların elli sene altmış sene önce 1960’lı yıllarda ağır sanayi dedikleri zaman bunları yapan bir adamdan bahsediyoruz. Bu gün geldiğimiz durumda Yeniden Refah Partisi Cumhur ittifakına destek veriyor. Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanımızın adaylığını destekliyor bu anlamda cumhurbaşkanlığı adaylığından kendisi feragat etti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanımızın 14 Mayıs’ta tekrar cumhurbaşkanı olması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemiz bıçak sırtında geleceği değişecek bir seçim ile karşı karşıya. Bilecik belediyesi AK Partiliydi 3 dönem dediler ki bir sürü sıkıntılar var Belediye Başkanını değiştirmeliyiz. Muhafazakar insanlar gittiler CHP’ye oy verdiler bir değişim gerekli dediler, belediyenin durumu ortada. Bu memleket hepimizin. 15 Mayıs sabahı gelecek millet ittifakına oy verenler ve cumhur ittifakına oy verenler biz yine bu yoldan geçip bir birimize selam vereceğiz.   Bizlerde Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili adayı olarak bizlere desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

Partinin diğer milletvekili adayı Cafer Aslanboğa’da vatandaşlara yaptığı konuşmasında biz memleketin yararına kim ne yaparsa yapsın Yeniden Refah Partisi olarak destekçisi olmayı sürdüreceğiz ifadesinde bulunup Pazaryeri ilçesinden partisine 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a milletvekilliğinde ise yeniden refah partisi ne oy istiyoruz açıklaması yaptı.

Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili adayları ve partililer Pazaryeri ilçesindeki program sonrası Şükraniye köyünde ikamet eden Osman Özcan hocayı ziyaret edip hayır duasını aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.