DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080.92403%
Bilecik
23°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

X
  • Pazaryeri Gündem
  • Bilecik
  • Zekiye Tekin AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı çiçeklerle karşıladı
196 okunma

Zekiye Tekin AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı çiçeklerle karşıladı

ABONE OL
19 Mayıs 2023 08:49

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bilecik‘te partililer ile buluştu.

Atatürk Spor salonunda AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve partililer karşıladı.

Atatürk Spor salonunda partililere seslenen AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, “14 Mayıs seçimlerinde ciddi bir durumla karşı karşıyayız. Milletimiz bizlere desteğini arttırarak kazandırdı. Bu seçimi diğerlerinden ayıran nedir, çok basit, bu seçimde ilk defa karşımızdaki ittifak adayını FETÖ’cular destekliyor, PKK destekliyor, PYD destekliyor ve onların arkasındaki ağababalar destekliyor” açıklamasını yaptı.

Yıldırım Konuşmasında, “Bugün dünyanın önemli gazetelerinde çıkan haberi görmüşsünüzdür bütün dünya, özellikle Batı dünyası Türkiye seçimi ile yatıp kalkıyor. Sana söz diyor aday sana söz biz de diyoruz ki söz uçar eser kalır. Kuruluşun dirilişin şehri olan Bilecik şimdi yolların buluştuğu şehir haline geldi. Hızlı tren İstanbul’u Osmanlı’nın başkentini kuruluş şehrine bağlıyor. Selçuklu’nun başkentini yine Bilecik’e bağlıyor, Eskişehir’e bağlıyor ve yakında yine Osmanlı’nın başkenti Bursa’ya bağlıyor. Yolları ve hızlı trenleri buluşturan şehrin adı Bilecik’tir. Eskişehir sınırından Sakarya’ya kadar bu topraklarda adımımı basmadığım bir karış yer kalmadı. 12 yıl boyunca buna Bilecik de şahittir buna Halil Eldemir şahittir buna siz şahitsiniz değerli kardeşlerim. İşte Bilecik’te biz göreve geldiğimizde sadece 21 kilometre bölünmüş yol vardı bugün 175 kilometre bölünmüş yolumuz var. Biz sizlerle gurur duyuyoruz sıcak asfalt yol yok denecek kadar azdı bugün 232 kilometre yolumuz var. Köprü, viyadük 17 taneydi şimdi 109 tane köprümüz viyadüğümüz var. Tünelleri saymıyorum, güneyden kuzeye her taraf delik deşik tünellerle dolu. Bilecik’te şu ana kadar yaptığımız işlerin toplamı 53 milyar lira, devam eden işlerde 59 milyar lira üst üste koyduğumuz zaman 110 milyar liralık iş yapmışız helal olsun” dedi.

Program sonrası Şeyh Edebali Türbesini ziyaret eden Binali Yıldırım ziyaret sonrası Bozüyük ilçesinde AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Partililer ile birlikte AK Parti Seçim Bürosu açılışı için Bilecik’ten ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.