DOLAR 32,3152 0.14%
EURO 34,8298 -0.28%
ALTIN 2.449,160,21
BITCOIN 19801650.31514%
Bilecik
13°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Pazaryeri Belediyesi’nden 8 bin kişilik aşure

ABONE OL
11 Ağustos 2023 15:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Belediyesince muharrem ayı dolayısıyla aş evinde pişirilen 8 bin kişilik aşure ilçe halkına ikram edildi.

Pazaryeri Aş Evinde Belediye Personeli tarafından hazırlanan 8 bin kişilik aşure ilçede bulunan vatandaşların evlerine kadar götürülürken, Yeni Mahalle Camii ve Çarşı Meydanında vatandaşa ikram edildi.

Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin aşure kazanlarının başında vatandaşlara aşure ikramında bulunurken Başkan Tekin bu tür paylaşımların insanlar arasındaki sevgi ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olacağını belirtti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri Belediyesi olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimiz bugün de gerçekleşiyor Yeni Mahalle camimizde Cuma namazı sonrası aşure ikramında bulunduk ayrıca çarşı meydanında esnafımıza ve vatandaşımıza aşure ikramımız devam ediyor ifadesinde bulundu.

İlçedeki her evin mutfağına kadar aşure götürüldüğünü söyleyen Başkan Tekin, “İlçemizde 8 bin kişilik aşure ikramımız oluyor bu gün. Yenisine erdirmek nasip etsin inşallah. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın ilçemizde, ülkemizde memleketimizde ağız tadımız bozulmasın” diye konuştu.

Pazaryeri Belediyesi’nden 8 bin kişilik aşure

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.