DOLAR 50,14210,20%
EURO 55,9072-0,62%
ALTIN 6.556,39-0,60
BITCOIN 3792347-0.2138%
Bilecik
3°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

38 okunma

Bilecik’te mesire alanında bulunan restoranın mutfağında yangın çıktı

26 Temmuz 2026 18:40
0

BEĞENDİM

Bilecik’te ünlü mesire alanında bulunan restoranın mutfağında çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saat 06.30 sıralarında Bilecik merkeze bağlı ünlü bir mesire alanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, V.D.’ye (31) ait restoranın mutfak bölümünde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Mutfaktan yükselen dumanları fark eden vatandaşların ihbarı üzerine adrese itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kısa sürede müdahale edilen yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, işletmede maddi hasar meydana geldi. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için Olay Yeri İnceleme (OYİT) Timleri’nden destek alınacağı öğrenildi.

İHA

BİLECİK’TE ÜNLÜ BİR MESİRE ALANINDA BULUNAN İŞLETMENİN MUTFAK KISMINDA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINDI. (İHA/BİLECİK-İHA)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Pazaryeri Gündem 0 501 328 13 13