DOLAR 44,8950 0.23%
EURO 52,8913 -0.09%
ALTIN 6.965,351,07
BITCOIN 3413155-2.016%
İstanbul
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

82 okunma

Adı sahte imza olayına karşın AK Partili eski meclis üyesi “İftiraya Uğradım”

ABONE OL
15 Ekim 2024 23:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 31 Mart Yerel Seçimleri önceci kira kontratına sahte imza atmakla suçlanan Pazaryeri Belediyesi eski AK Parti Meclis üyesi ve Pazaryeri ilçesinde 2 tarımsal kooperatif başkanı Erkan Karakaş Özel Belgede Sahtecilik suçlamasından beraat etti.

Pazaryeri ilçesinde kiraladığı işyeri için yapılan kira kontratının mülk sahibi imzalarının sahte olduğunu iddia etmesi ve mülk sahibi tarafından 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi hakkında “Özel Belgede Sahtecilik” suçlamasıyla hakkında suç duyurusunda bulunulan Pazaryeri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Erkan Karakaş’ın olayı ilçede çok konuşulmuştu.

Pazaryeri Belediyesi Meclis Üyeliği devam ederken AK Partiden Belediye Başkanı Adayı olan ve son olarak ta 31 Mart Yerel Seçimlerine Bağımsız İl Genel Meclis Üyesi Adayı olarak katılan Erkan Karakaş, Sosyal Medya Hesabından hakkındaki suçlamalar nedeniyle bir açıklama yaptı.

“Karşı tarafa iftira davası açacağım”

Bundan sekiz ay kadar önce, kiraladığım bir iş yeri için yapılan sözleşmeye, sahte imza attığıma dair, mülk sahibi tarafından hakkımda şikayette bulunulmuş ve dava açılmıştı. Mülk sahibi ve benim İmzalarımız alınmış ve KRİMİNAL LABORATUVARINA gönderildi. Geçtiğimiz günlerde imzanın, bana iftara eden şahsa ait olduğu raporu ve mahkeme kararı tarafıma tebliğ edilmiştir. Aklanacağıma emindim, fakat Kriminal sonucu ve mahkeme kararını beklemek zorunda kaldım. Bu iftira ve karalama tam seçim öncesine denk gelmiş, başkan aday adaylığı ve meclis üyesi adaylığım sürecinde sürekli gündemde tutulmuştur. Yine de bunlara inanmayıp bana güvenen dostlarıma teşekkür ederim.

Aklanmış olmanın sevinciyle bunu paylaşmak istedim. Ayrıca karşı tarafa iftira davası açacağımı ve yargı sürecinin devam ettiğini de paylaşmak isterim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

BİLECİK

15 saat önce

ŞAMPİYONLAR PAZARYERİ’NİN GURURU OLDU!

BİLECİK

16 saat önce

Kınık Köyü’nde Kadın Gücüyle Tarih Yaşatılacak!

BİLECİK

2 gün önce

Pazaryeri’nde 22 Yaşındaki  Çatıdan Düşen İşçi Ağır Yaralandı

BİLECİK

2 gün önce

Pazaryeri’nde Feci Kaza: Çatıdan Düşen İşçi Ağır Yaralandı

BİLECİK

3 gün önce

“Gülün Sesi, Bülbülün Türküsü” Konseri Ertelendi

BİLECİK

3 gün önce

PAZARYERİ’NDEN TÜM TÜRKİYE’YE MESAJ:“GENÇLİK KENDİ KÜLTÜRÜNÜ UNUTURSA GELECEK KAYBOLUR!”

3 SAYFA

4 gün önce

Araç Yangını Büyümeden Söndürüldü

3 SAYFA

4 gün önce

Başkan Tekin iddialı konuştu! Kavşakta var….

3 SAYFA

4 gün önce

Bilecik’te yangınlara karşı mücadelede önemli bir adım atıldı

3 SAYFA

5 gün önce

MHP BİLECİK TEŞKİLATI SAHAYA İNİYOR: “MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ”

3 SAYFA

5 gün önce

PAZARYERİ’NDE ULAŞIM HAMLESİ HIZ KAZANDI

3 SAYFA

5 gün önce

Pazaryeri’nde Kaçak Orman Emvali Operasyonu: Suçüstü Yakalandı

3 SAYFA

6 gün önce

Başkan Karabey’den Muhalefete Sert Eleştiri: “Biz Laf Değil, İş Üretiyoruz”

BİLECİK

6 gün önce

AK Partiden Pazaryeri’nde Güçlü Mesaj: “Bizim Siyasetimiz Hizmettir”

3 SAYFA

7 gün önce

BİLECİK’TE KAÇAKÇILIĞA DARBE: 846 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

BİLECİK

8 gün önce

Emniyet Mensupları Doğayla İç İçe Buluştu: Birlik, Vefa ve Teşekkür Gecesi

BİLECİK

8 gün önce

Yaşayan Miras Şöleni Bilecik’te Başladı

BİLECİK

8 gün önce

Bilecik Valisi  Faik Oktay Sözer, Polis Haftası Dolayısıyla Teşkilat Mensuplarını Kabul Etti

3 SAYFA

8 gün önce

Pazaryeri’nde Polis Teşkilatının 181. Yılı Coşkuyla Kutlandı

BİLECİK

9 gün önce

Başkan Tekin’den Kadınlarla Birlilikte Güçlü Mesaj: “Kadın Dayanışmasıyla Pazaryeri Daha Güçlü”