Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanı Sefer Uslu, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.
Başkan Uslu, mesajında, milletin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan emniyet mensuplarının her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı.
Uslu açıklamasında, “Kamu düzeninin sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması adına büyük bir özveriyle çalışan kahraman polislerimizi yürekten kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.
Türk polisinin, ülkenin dört bir yanında zor şartlar altında görev yaptığını belirten Uslu, bu kutsal görevi ifa ederken şehit olan polisleri rahmetle andıklarını, gazilere ise minnet duyduklarını dile getirdi.
Yeniden Refah Partisi Pazaryeri İlçe Başkanlığı adına konuşan Uslu, Polis Haftası’nın sadece bir kutlama değil, aynı zamanda güvenlik güçlerinin fedakârlığını hatırlama ve anlama açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti.
Mesajının sonunda tüm emniyet mensuplarına seslenen Uslu, “Halkımızın huzuru için görev yapan tüm polis teşkilatımızın Polis Haftası’nı en içten dileklerimizle tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. Milletimizin güvenliği için var gücüyle çalışan tüm emniyet mensuplarımıza selam ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.
Toplumun huzurunun teminatı olan Türk Polisi’ne destek mesajları sürerken, bu anlamlı hafta dolayısıyla yapılan açıklamalar, güvenlik güçlerine verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

3 SAYFA
1 saat önceBİLECİK
21 saat önceBİLECİK
1 gün önceBİLECİK
1 gün önce3 SAYFA
1 gün önceGÜNDEM
2 gün önceBİLECİK
2 gün önce
3
Pazaryeri’nde Feci Kaza: 2 Yaralı, ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı
4
PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN BUGÜN AMELİYATA ALINIYOR
5
PAZARYERİ’NDE JASAT 3 SAATTE 600 KAMERAYI İZLEDİ, DOLANDIRICIYI SUÇ ÜSTÜ YAKALADI