Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçenin emekçi kadınlarını belediyede ağırladı. İlçe kadınları, son günlerde kadın belediye başkanlarına yönelik kıyafet üzerinden yapılan eleştirilere güçlü ve anlamlı bir mesaj vermek için şalvarlarını giyerek Başkan Tekin’i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Anadolu kadınının alın terini, üretkenliğini ve kültürel mirasını simgeleyen şalvar, yalnızca bir kıyafet değil; onur, emek ve dayanışmanın sembolü olarak öne çıktı. Kadınlar, Başkan Tekin’e desteklerini açıkça ortaya koyarken, “Biz buyuz, Anadolu buydu, Anadolu budur” mesajı verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kadınların sergilediği bu anlamlı duruşun kendisini son derece duygulandırdığını ifade etti. Başkan Tekin,
“Şalvar; bu topraklarda üreten, çalışan, emeğiyle var olan kadınların simgesidir. Kadını kıyafetiyle değil, emeğiyle ve duruşuyla yargılayan bir anlayışın her zaman karşısındayız,” dedi.
BİLECİK
20 saat önceBİLECİK
20 saat önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
5 gün önceBİLECİK
5 gün önceBİLECİK
5 gün önceBİLECİK
5 gün önceBİLECİK
7 gün önceBİLECİK
7 gün önceBİLECİK
7 gün önceBİLECİK
9 gün önceBİLECİK
9 gün önce
1
Pazaryeri’nde Korkutan Kaza: Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Araç Tarlaya Uçtu
2
Pazaryeri’nde Trafik Düzeni Değişti: Yeni Kararlar Yürürlükte!
3
Pazaryeri’nde Siyaset Kulisi Kaynıyor: Sürpriz İsim AK Parti’ye Mi Geçiyor?
4
Zekiye Başkan’dan “Makamda değil, milletin yanındayım” mesajı
5
Pazaryeri’nin Adı Türkiye’ye Örnek Oldu! Başkan Tekin’den Güçlü Mesaj