Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2026 yılında uygulanacak yetki belgesi ve sertifika bedellerini Resmî Gazete’de yayımladığı tebliğle güncelledi. Önceki tebliğ yürürlükten kaldırıldı, yeni ücretler 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak.
ANKARA (İGFA) – Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2026 yılı için enerji verimliliği alanında yürütülecek yetkilendirme ve sertifikalandırma çalışmalarıyla ilgili bedelleri bugünkü Resmi Gazete’de yayımladığı “Yetki Belgesi ve Sertifika Bedelleri Hakkında Tebliğ” ile güncelledi.
Buna göre, enerji sektöründe faaliyet gösteren firmalar ve yetkilendirilmiş personel, enerji verimliliği yetki belgesi ve sertifikalandırma süreçlerinde ödenecek ücretleri yeni tebliğde belirtilen tutarlar üzerinden gerçekleştirecek.
İşte 2026 yılında uygulanacak yeni bedeller:

SİYASET
10 saat önceBİLECİK
15 saat önceBİLECİK
20 saat önceBİLECİK
20 saat önceDUYURULAR
1 gün önceBİLECİK
1 gün önceBİLECİK
1 gün önceBİLECİK
1 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
2 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
5 gün önce
2
PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN BUGÜN AMELİYATA ALINIYOR
3562 kez okundu
3
SONDAKİKA: BAŞKAN TEKİN’İN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA
3103 kez okundu
4
“Jandarma” Yalanıyla 500 Bin TL’lik Vurgun Son Buldu
1975 kez okundu
5
VALİ SÖZER’DEN BİLECİK’TE BAĞIMLILIĞA KARŞI GÜÇLÜ MESAJ
1965 kez okundu