Connect with us
Erkan Karakaş

Arşiv

Başkan Tekin, 'imzalar atıldı işçi alımına başlayacak'

Haber Ekleme

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde daha önce kapanmış ve satışı İcra yolu ile gerçekleşen seramik fabrikası İşçi alımına başladı.

Fabrikada incelemelerde bulunan Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçe Kaymakamı Berker Çırak, ve İşkur İl Müdürü Ayhan Tozan, Ticaret Sanayi odası başkanı Şükrü Keskin, açılacak olan Bonna Seramik fabrikasını gezerek Fabrika sahibi Tahsin Aşkan ve yöneticilerinden bilgiler aldılar.

Fabrika yönetimi İşkur ile yaptığı protokol ile yakında işçi alımına başlayacak.

Pazaryeri İlçesine açılacak fabrikanın ilçeye İş İstihdamı konusunda nefes aldıracağını aktaran Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “İlçemizde tekrar faaliyete geçecek olan Bonna Seramik fabrikasını ilçe kaymakamımız Berker Çırak ve İşkur Müdürümüz Ayhan Tozan beyle gezdik fabrika üretim yapmaya hazır.  İşkur ile Fabrika Sahibi Tahsin Aşkan arasında imzalanan protokol ile Fabrika işçi alımına başlayacak. Açılan fabrikamız ilçemizde bir nebze de olsa işsizlik sorununa kısa bir çözüm olmuş olacak fabrikamız ilçemize hayırlı olsun. Organize sanayi bölgemize ve ilçemize gelen yatırımcılara Pazaryeri Belediyesi olarak desteğimiz sürecektir” ifadesinde bulundu.