DOLAR 43,7299 0.05%
EURO 51,8360 -0.06%
ALTIN 6.868,67-2,08
BITCOIN 2983883-0.18933%
Bilecik

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

13 okunma

Denizli Büyükşehir turnuvasında dostluk kazandı

28 Haziran 2025 15:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi birimleri arasında düzenlenen futbol turnuvası Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda başladı. Gençlik ve Hizmetleri Dairesi tarafından organize edilen ve 27 ayrı takımın mücadele edeceği turnuvanın açılış maçına Denizli Büyükşehir Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da katıldı.

DENİZLİ (İGFA) – Şehre birlikte hizmet eden belediye personelinin motivasyonunu artırmak ve kurum içi dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın ilk maçında Başkan Çavuşoğlu’nun başlama vuruşunu yaptığı açılış maçında, Genel Sekreter Bülent Bozbaş, Büyükşehir bürokratları ve Özel Kalem Müdürlüğü personelinin yer aldığı Özel Kalem Müdürlüğü ile Fen İşleri Dairesi Ana Bina takımları karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Özel Kalem Müdürlüğü 4-3 kazandı.

Başkan Çavuşoğlu, “Şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz değerli çalışma arkadaşlarımızla yeşil sahada buluştuk. Kazanan dostluk, dayanışma ve ekip ruhu olsun. Tüm birimlerimize başarılar diliyorum” dedi. Turnuva boyunca müsabakalar Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak. Maçlar, 20’şer dakikalık iki devre halinde gerçekleştirilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.