İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, muhtarların millet iradesinin ve dayanışma ruhunun temsilcisi olduğunu vurguladı.
ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Ziyarette, muhtarların toplumsal birlik ve dayanışmadaki kritik rolü konuşuldu.
Bakan Yerlikaya, muhtarların “millet iradesinin tecellisi” ve “birlik, beraberlik ile dayanışma ruhunun somutlaşmış bir tezahürü” olduğunu ifade etti.
Muhtarların, halk ile devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü vurgulayan Yerlikaya, onların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu belirtti.

Bakan Yerlikaya, ziyaretteki sıcak ve samimi ev sahipliği için Genel Başkan Kadir Delibalta ve yönetim kuruluna teşekkürlerini sundu.
Ziyaret, muhtarlarla iş birliğini güçlendirme ve yerel yönetimlerin rolünü destekleme mesajıyla sona erdi.
BİLECİK
13 saat önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
3 gün önce3 SAYFA
4 gün önceBİLECİK
4 gün önce
3
Pazaryeri’nde Feci Kaza: 2 Yaralı, ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı
4595 kez okundu
4
PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN BUGÜN AMELİYATA ALINIYOR
4309 kez okundu
5
PAZARYERİ’NDE JASAT 3 SAATTE 600 KAMERAYI İZLEDİ, DOLANDIRICIYI SUÇ ÜSTÜ YAKALADI
4161 kez okundu