DOLAR 43,1746 0.13%
EURO 50,4179 0.17%
ALTIN 6.362,17-0,07
BITCOIN 39725801.65415%
Bilecik
-2°

HAFİF KAR YAĞIŞLI

SABAHA KALAN SÜRE

X
  • Pazaryeri Gündem
  • Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey görev değişimi
5 okunma

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey görev değişimi

11 Haziran 2025 16:27

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik ve Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde değişiklik yaşandı.

MALATYA (İGFA) – Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine uzun yıllar Türk Telekom’da görev yapan, 2019 yılından itibaren Türk Telekom Destek Hizmetleri ve Satınalma Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Mehmet Beytur vekâleten atandı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine de MEGSAŞ Genel Müdürlüğü görevini yürüten Rıza Murat Türksoy vekâleten atandı. Dr. Mehmet Beytur ile Rıza Murat Türksoy Büyükşehir Belediyesindeki görevlerine başladılar.

DR. MEHMET BEYTUR KİMDİR?

1968 Malatya doğumlu olan Dr. Mehmet Beytur, Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Akademik kariyerinde Gebze Yüksek Enstitüsü’nde “İşletmelerde Dış Kaynaklardan Yararlanma” konulu doktora teziyle işletme alanında uzmanlaşan Beytur; ayrıca Marmara Üniversitesi’nde İslam ülkelerinin enerji kaynakları üzerine yüksek lisans yaptı.

1991 yılında Adapazarı PTT Başmüdürlüğü’nde Altyapı bakım ve işletme mühendisi olarak çalışmaya başlayan Dr. Mehmet Beytur, 1992 – 2003 yılları arasında İstanbul’da farklı ilçe ve birimlerde Mühendis, Şef Mühendis ve Müdür Yardımcısı pozisyonlarında birçok teknik ve idari roller üstlenmiştir.

2003-2005 yılları arasında Merkezi İstanbul olan Türk Telekom Marmara Bölge Müdürlüğü’nde teknik alanlardan sorumlu olan Dr. Mehmet Beytur, 2005 – 2009 yılları arasında İstanbul Telekom İl Müdürlüğü görevini yürütmüştür. 2009 – 2019 yılları arasında İstanbul merkez olmak üzere Adapazarı, İzmit, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli illerinde şirkete ait çalışmaları yürütmesinin yanı sıra ihtiyaç sebebiyle iki yıl süreyle Erzurum Bölge Müdürlüğü sorumluluğunu da üstlenmiştir.

Dr. Mehmet Beytur, 2019 – 2025 yılları arasında Türk Telekom Destek Hizmetleri ve Satınalma Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak grup genelindeki tüm alanlarda çalışmalar yapmıştır. Genel Müdür Yardımcılığı görevi süresince aynı zamanda 1.5 yıl süreyle Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığı ve 6 ay süreyle İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini de vekâleten yürütmüştür.

Dr. Mehmet Beytur, 1991 yılında mühendis olarak başladığı Türk Telekom’dan 2025 yılında emeklilik sebebiyle ayrılmıştır.

Dr. Mehmet Beytur aynı zamanda; Türk Telekom ve Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türk Telekom Destek AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yarımcılığı, TTNET AŞ YK Üyeliği, TT Ventures Proje Geliştirme AŞ YK Üyeliği, TTES Elektrik Tedarik Satış AŞ YK Üyeliği, Net Ekran TV ve Medya Hizmetleri AŞ YK Üyeliği, 11818 Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri AŞ YK Üyeliği görevlerinde bulunmuştur.

RIZA MURAT TÜRKSOY KİMDİR?

1964 yılında Malatya’nın Arapgir ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamladı. Elazığ Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünden 1985 yılında makine mühendisi olarak mezun olan Türksoy, çalışma hayatına 1986-1987 yıllarında özel sektörde makine mühendisi olarak başladı. 2006-2008 yıllarında Malatya İl Özel idaresinde Genel Sekreter Yardımcısı olarak çalışan Türksoy, 2015’ten itibaren Yeşilyurt Belediyesinde Kentsel Dönüşüm, Bilgi İşlem, Strateji, Yazı işleri, Hukuk, İmar ve Şehircilik Müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. 2024 – 2025 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi MEGSAŞ Genel Müdürü olarak görev yapan Türksoy, evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

BİLECİK

32 dakika önce

BOZÜYÜK BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELEDE HIZLI VE ETKİN MÜDAHALE

BİLECİK

10 saat önce

GELECEĞİN ŞEHRİ BİLECİK

BİLECİK

12 saat önce

MHP BİLECİK TEŞKİLATI 2026’YA GÜÇLÜ BAŞLADI

BİLECİK

18 saat önce

Başkan Suer’den Başkan Tekin’e Evinde Anlamlı Geçmiş Olsun Ziyareti

BİLECİK

1 gün önce

METRİSTEPE’DE TARİHE YÜRÜYÜŞ: 1. İNÖNÜ ZAFERİ’NİN 105. YILINDA BİNLER KAR ALTINDA ŞEHİTLERİ ANDI

BİLECİK

2 gün önce

Kaymakam Kara’dan Gümüşdere Köyü’ne Ziyaret

BİLECİK

2 gün önce

SONDAKİKA: BAŞKAN TEKİN’İN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

BİLECİK

3 gün önce

BİLECİK’TE KAÇAK TÜTÜNE DARBE: 7 BİN 960 DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

BİLECİK

3 gün önce

PAZARYERİ’NDE SU SEFERBERLİĞİ: KÖYLERİN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

BİLECİK

3 gün önce

Kaymakam Kara’dan Basına Anlamlı 10 Ocak Ziyareti

BİLECİK

3 gün önce

Bilecik Pazaryeri Kırsalında Doğanın Sessiz Tanıkları Kamerada: Kurt ve Çakal Aynı Fotokapanda!

BİLECİK

3 gün önce

SÖĞÜT’TE “MARUL DAHA Bİ’ İYİ” PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

BİLECİK

3 gün önce

BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ, 2026 YILININ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

BİLECİK

3 gün önce

Başkan Zekiye Tekin’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı:“Basın, Demokrasinin Temel Taşıdır”

BİLECİK

3 gün önce

Bozüyük OSB’de Stratejik Üretime Validen Yakın Takip

BİLECİK

3 gün önce

Vali Sözer’den Gençlere İlham Veren Ziyaret: “Geleceği Siz İnşa Edeceksiniz”

BİLECİK

3 gün önce

Bilecik’te Afetlere Hazırlıkta Güçlü Adım: 86 Gönüllü Sertifikalarını Aldı

BİLECİK

3 gün önce

Vali Sözer Bozüyük Açık Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret etti

BİLECİK

3 gün önce

Vali Sözer “Basın, Demokrasimizin Vazgeçilmez Gücüdür”

BİLECİK

3 gün önce

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer’den 10 Ocak İdareciler Günü Mesajı: “İdareciler Devletin Sahadaki Teminatıdır”