Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer ve eşi Zeynep Sözer, 2021 yılında trafik kazasında hayatını kaybeden Çarşı ve Mahalle Bekçisi Kemal Badalov’un oğlu Bedel Kaan Badalov’u, sünnet düğünü öncesinde evlerinde ziyaret etti.
Vali Sözer ve Hanımefendi Zeynep Sözer, küçük Kaan’ın bu özel gününde ailesini yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak olup, aileyle yakından ilgilendi.
Kaan Badalov’un isteği üzerine sünnet aracı olarak Bilecik Valiliğinden TOGG tahsislenip süslenirken, kortejde Emniyet ve Jandarma ekipleri de yer aldı. Oluşturulan konvoy siren sesleriyle hareket ederek anlamlı görüntülere sahne oldu.
Vali Sözer, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Görev arkadaşlarımızın geride bıraktıkları emanetleri, bizler için büyük bir sorumluluktur. Kaan’ın yüzündeki tebessüm bizlere umut ve gurur verdi,” ifadelerini kullandı.
3-SAYFA
47 dakika önce3-SAYFA
1 saat önce3-SAYFA
5 saat önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
2 gün önce3-SAYFA
2 gün önce3-SAYFA
3 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.