Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen ekskavatörün belediye hizmet filosuna kazandırıldığını açıkladı.
BİLECİK (İGFA) – Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen ekskavatörün belediye hizmet filosuna katıldığını açıkladı. Başkan Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Belediyemize hibe edilen ekskavatörü hizmet filomuza kazandırmaktan büyük bir memnuniyet duyuyor, Bilecik’imize hayırlı olmasını diliyorum.”
Subaşı, açıklamasına devam ederek; “Türkiye Belediyeler Birliği’nin sağladığı bu destek, Bilecik Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını güçlendirme ve kent sakinlerine daha kaliteli hizmet sunma hedefleri doğrultusunda önemli bir katkı olarak değerlendiriliyor. Belediye, hibe edilen ekskavatörle birlikte hizmet kapasitesini artırarak daha geniş çapta projelere imza atmayı planlıyor” şeklinde konuştu.
3-SAYFA
6 saat önceGÜNCEL
7 saat önceBİLECİK
15 saat önceBİLECİK
24 saat önceBİLECİK
1 gün önce3-SAYFA
1 gün önceBİLECİK
2 gün önce3-SAYFA
3 gün önce3-SAYFA
3 gün önceBİLECİK
3 gün önce3-SAYFA
4 gün önceBİLECİK
4 gün önceBİLECİK
5 gün önce3-SAYFA
5 gün önceBİLECİK
5 gün önce
1
VALİ FAİK OKTAY SÖZER’DEN OSMANELİ HALK EĞİTİM MERKEZİ’NE ZİYARET
996 kez okundu
2
ZEKİYE TEKİN’DEN 9 ARALIK UZMAN JANDARMALAR GÜNÜ MESAJI
783 kez okundu
3
BAŞKAN TEKİN’DEN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINA ANLAMLI ZİYARET“Kahraman Uzman Jandarmalarımızın Günü Kutlu Olsun”
704 kez okundu
4
BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ 2025 YILININ SON TOPLANTISINI YAPTI
396 kez okundu
5
OSMANELİ’NDE 20 KÖYE YANGIN SÖNDÜRME TANKERİ TESLİM EDİLDİ
274 kez okundu