Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu özel gecenin barış, huzur ve birlik beraberlik getirmesini temenni etti.
Başkan Tekin, mesajında Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğuna vurgu yaparak, bu mübarek gecede duaların ve tövbelerin kabul edildiğini belirtti. Ramazan ayı boyunca yapılan ibadetlerin, oruçların ve hayır işlerinin taçlandığı bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini ifade eden Başkan Tekin, şu sözlere yer verdi:
“Kadir Gecesi, rahmet kapılarının ardına kadar açıldığı, sema kapılarının dualara ve tövbelere sonuna kadar açıldığı mübarek bir gecedir. Bu geceyi en iyi şekilde değerlendirmeli, affedici olan yüce Allah’tan af dilemeli ve bol bol dua etmeliyiz.”
Başkan Tekin, Kadir Gecesi’nin, Kur’an-ı Kerim’in indirildiği mübarek bir zaman dilimi olduğunu hatırlatarak, İslam aleminin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını diledi.
“Bu mübarek gecenin, tüm İslam alemine huzur, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Kadir Gecesi’nin feyziyle gönüllerimizin huzur bulmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”
Bu özel gecede, manevi atmosferi en iyi şekilde idrak etmek gerektiğini belirten Başkan Tekin, tüm vatandaşlara sağlık, huzur ve mutluluk diledi.
3-SAYFA
3 saat önce3-SAYFA
4 saat önce3-SAYFA
13 saat önce3-SAYFA
19 saat önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.