Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eşi Dr. Selim Yiğitbaşı ile birlikte Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek güvenlik önlemlerini yerinde inceledi.
Ziyarette İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve yetkililerden bilgi alan Vali Yiğitbaşı, bölgedeki trafik tedbirlerinin etkinliğini değerlendirerek, polis ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.
Vatandaşların güvenliği için yürütülen trafik denetimlerinin önemine vurgu yapan Vali Yiğitbaşı, ekiplerin sahadaki özverili çalışmalarını takdir etti. Afyonkarahisar’da güvenli ve akıcı bir trafik düzeni sağlamak amacıyla alınan önlemlerin daha da güçlendirileceğini belirtti.
3-SAYFA
2 saat önce3-SAYFA
3 saat önce3-SAYFA
12 saat önce3-SAYFA
18 saat önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
2 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.