White City İnşaat
White City İnşaat
Vali Şefik Aygöl, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

Vali Şefik Aygöl, Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Programında Buluştu

ABONE OL
18 Mart 2025 23:51
White City İnşaat

Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve eşi Nazlı Aygöl Hanımefendi, İl protokolü ile birlikte kahraman şehitlerimizin kıymetli emanetleri, fedakâr gazilerimiz ve aileleriyle iftar programında bir araya geldi.

Bilecik Öğretmenevi’nde düzenlenen programda, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri yaşandı. Vali Aygöl, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenerek onların hatıralarını dinledi, taleplerini not aldı.

Programda konuşan Vali Şefik Aygöl, şehitlerimizin ve gazilerimizin vatan için yaptıkları fedakârlıkların asla unutulmayacağını vurgulayarak, “Onlar, Türk milletinin aileleri, evlatları olmuşlardır. Bizler de onların bizlere emaneti olan kıymetli ailelerimizin her zaman yanındayız,” dedi.

İftar programında manevi atmosfer hâkim olurken, şehitlerimiz için dualar edildi. Gaziler ve aileleri, düzenlenen iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin ve milletin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ifade ettiler.

White City İnşaat

Bilecik’te vatan sevgisi ve dayanışmanın güzel bir örneği sergilendiği bu anlamlı program, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek sona erdi.

White City İnşaat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.