Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Pazaryeri Kız Yurdu Müdürlüğü güvenlik görevlisi Dilek Bayrak ve Pazaryeri Gençlik Merkezi Müdürlüğü güvenlik görevlisi Halil İbrahim Uz emekliye ayrıldı.
Emekli olan personellere Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman görev sürelerince vermiş olduğunuz hizmetler ve özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür edip, emeklilik hayatınızda kendilerine ve ailelerine sağlıklı ve mutlu yaşam diledi.
Küçükelmalı Tabiat Parkı Kır Lokantasında düzenlenen programa Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lütfi Akyüz de katılırken, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, emekli olan personele teşekkür ederek, “Yıllarca ilçemize hizmet eden değerli personelimize emeklilik hayatlarında sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Verdikleri emekler için kendilerine minnettarız” dedi.
3-SAYFA
12 saat önce3-SAYFA
12 saat önce3-SAYFA
12 saat önce3-SAYFA
13 saat önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
1 gün önce3-SAYFA
1 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.