Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, Bilecik Belediyesi Kadın Kooperatifinde çalışan 12 kadın ile Yeniköy Halk Eğitim Merkezi’nde kurs gören 17 kadına yönelik 6284 sayılı Aile İçi Şiddet ve Kadınlara Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun ve KADES uygulaması hakkında bilgilendirme faaliyeti düzenledi.

Gerçekleşen etkinlikte, kadınlara şiddet mağduru olmamaları için yasal hakları ve başvurabilecekleri koruma önlemleri anlatıldı. Ayrıca, KADES (Kadın Destek Uygulaması) hakkında da bilgi verildi. Uygulamanın, şiddet mağduru kadınlara anında yardım sağlayan bir araç olduğu vurgulandı.
Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen bu bilgilendirme faaliyetleriyle, kadınların şiddetle mücadele konusunda bilinçlenmesi ve haklarını daha etkin bir şekilde kullanması hedefleniyor.
Etkinliğe katılan kadınlar, verilen bilgiler doğrultusunda daha güvende hissedeceklerini belirterek, bu tür eğitimlerin önemini vurguladılar.

BİLECİK
Az önceBİLECİK
9 saat önce3-SAYFA
14 saat önceBİLECİK
15 saat önceBİLECİK
15 saat önceBİLECİK
15 saat önceBİLECİK
1 gün önce3-SAYFA
1 gün önceBİLECİK
2 gün önce3-SAYFA
2 gün önceBİLECİK
5 gün önce
1
PAZARYERİ’NDE TOKİ HEYECANI: 105 KONUTTA ANAHTAR TESLİMİ BAŞLIYOR
1683 kez okundu
2
PAZARYERİ’NDE NARKO OPERASYONU: 2 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA
1229 kez okundu
3
PAZARYERİ BELEDİYESİ, İSTANBUL’DA DÜZENLENEN “KADINLA YÜKSELEN ŞEHİRLER” ZİRVESİNDE GÖZ DOLDURDU
869 kez okundu
4
VALİ SÖZER’DEN PAZARYERİ’NE ZİYARET
575 kez okundu
5
Bilecik Pazaryeri’nden iki genç hukukçu tarihe geçti
399 kez okundu