Hataylı çocuklar ‘şehir’ gülüyor

Hataylı çocuklar ‘şehir’ gülüyor

ABONE OL
11 Ocak 2025 17:45

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu oyuncuları “Çocuklar Gülsün Diye” il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ediyor.

HATAY (İGFA) – Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Şehir Tiyatrosu oyuncuları “Çocuklar Gülsün Diye” il genelinde oyunlarını sahnelemeye devam ediyor.

HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği “İki Bavul Dolusu” adlı çocuk oyunu Antakya ve Defne’de çocuklarla buluştu.

Nedim Buğral’ın kaleme aldığı, Tugay Uğurlu’nun yönettiği oyun; Antakya Ekinci Atatürk İlkokulu, Nevzat Ceylan İlkokulu, Zübeyde Hanım Anaokulu, Antakya İpek Anaokulu, Bahçeşehir Kolejinde ve Defne Değirmenyolu İlkokulunda toplamda 582 öğrenci ile buluştu.

Şehir Tiyatrosu oyuncuları Barış Can Gülhan ve Mehmet Harbalioğlu tarafından canlandırılan Pırasa ve Hapşu isimli iki palyaçonun maceralarını konu alan oyun, küçük izleyicilere eğlenceli zamanlar yaşattı.

HBB yetkilileri, Başkan Öntürk’ün talimatlarıyla il genelinde eğitici oyunları çocuklarla buluşturmaya devam edeceklerini belirtti.  

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.