DOLAR 44,0945 0.05%
EURO 51,2214 0.01%
ALTIN 7.349,53-0,07
BITCOIN 3068656-1.5628%
Bilecik
13°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

  • Pazaryeri Gündem
  • Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Benhur Felek’e ziyaret
17 okunma

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Benhur Felek’e ziyaret

5 Ekim 2024 11:12

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu   Mimarlar Haftası nedeniyle Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Benhur Felek’i ziyaret etti.

DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Alabak, Meclis Üyeleri  Hakan Gürel, Onur Güven,  Komite Başkanı Aydın Meriç, Kadın Girişimci  Gözde Gökçen Karaman, Genel Sekreter Erdem Başak ve Oda Sicil Sorumlusu Burcu Avcu ile birlikte Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Benhur Felek ve ekibini ziyaret ederek Mimarlar Haftası’nı kutladı.

Ziyaret ile ilgili yapılan açıklamada “Ziyaret kapsamında bölgemiz ticaret, sanayi, tarım ve alanlarımız üzerine görüşmelerde bulunduk. Keşan TSO olarak Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde çalışan Mimarlarımızın 1-7 Ekim Dünya Mimarlık Haftalarını kutladık. Bizleri ağırlayan Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Benhur Felek ve Ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eder, kolaylıklar dileriz.”denildi.

BU Haber HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.