Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Hatay temasları kapsamında 100 bininci konutu teslim alan Damlı ailesini yeni evlerinde ziyaret etti.
HATAY (İGFA) – Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından bugüne kadar teslim edilen konut/iş yeri sayısı 101 bin 254’e ulaştı.
Kırıkhan’da yaşayan 3 çocuklu Selim-Hatice Damlı çifti, kura çekiminde 100 bininci konutun hak sahibi oldu. TOKİ’nin inşa ettiği eve misafir olan Bakan Kurum, aileye yeni yuvalarının hayırlı olmasını diledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın selamlarını getirdiğini belirten Bakan Kurum, aileyle sohbet edip taleplerini dinledi.

Kırıkhan’da sanayide tamirci olarak çalışan Selim Damlı oturdukları yeni konutlarından çok memnun olduklarını söyledi. Damlı, “Burada ilk oturan ailelerden biri biziz. Çok memnunuz. Böyle güzel bir evde oturacağımızı hayal bile edemezdik” dedi.
Her buluşmamız ailemizden birini ziyaret etmek gibi…
Bu kez de deprem bölgesinde yüz bininci konutumuzun sahibi Damlı ailesinin misafiri olduk.
Huzurla otursunlar, haneleri şen olsun.
????Hatay Kırıkhan pic.twitter.com/AxNjZ5EOtw
— Murat KURUM (@murat_kurum) September 30, 2024
Ziyaretin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Kurum, “Her buluşmamız ailemizden birini ziyaret etmek gibi… Bu kez de deprem bölgesinde yüz bininci konutumuzun sahibi Damlı ailesinin misafiri olduk. Huzurla otursunlar, haneleri şen olsun” ifadelerini kullandı.
BU Haber İGF HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir.
BİLECİK
51 dakika önceBİLECİK
2 saat önceBİLECİK
3 saat önceBİLECİK
3 saat önceBİLECİK
7 saat önceBİLECİK
13 saat önceBİLECİK
14 saat önce
3
Pazaryeri’nde Feci Kaza: 2 Yaralı, ehliyetsiz sürücüye ceza yağdı
4616 kez okundu
4
PAZARYERİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİYE TEKİN BUGÜN AMELİYATA ALINIYOR
4363 kez okundu
5
PAZARYERİ’NDE JASAT 3 SAATTE 600 KAMERAYI İZLEDİ, DOLANDIRICIYI SUÇ ÜSTÜ YAKALADI
4179 kez okundu