Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Kent Parkı’nda Çocuk Şenliği düzenlendi.
MANİSA (İGFA) – Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102’nci yıl dönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyespor tarafından Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Kent Parkı’nda Çocuk Şenliği düzenlendi.
Düzenlenen etkinliklerde, bando, karnaval, bisiklet, jonglör, yüz boyama, mini disko, mini sirk gösterileri yapıldı.
Etkinlikler kapsamında kurulan şişme oyun gruplarında çocuklar doyasıya eğlendi.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Badminton, Tenis, Basketbol, Voleybol, Karate, Jimnastik ve Judo branşlarında yarışmalar ve gösteriler düzenleyerek çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.
BU Haber İGF HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir.
BİLECİK
Az önceBİLECİK
1 gün önceBİLECİK
1 gün önceBİLECİK
2 gün önce3-SAYFA
2 gün önceBİLECİK
3 gün önceBİLECİK
3 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.