DOLAR 43,3725 0.25%
EURO 51,3279 0.73%
ALTIN 6.944,721,57
BITCOIN 38808920.43523%
Bilecik

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

7 okunma

Mudanyalılar 5 yıl sonra yeniden kapalı pazara kavuştu

2 Ağustos 2024 12:59

‘nın Mudanya ilçesinde önceki yönetimi tarafından 5 yıldır çeşitli bahanelerle çektirilen çile sona erdi. Demirhane mevkii dolgu alanında bulunan kapalı pazar yeri, 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı. Verdikleri sözü tutmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Ekim ayından itibaren de Pazar günleri kurulan Giyim Pazarı’nın da burada müjdeledi.

BURSA (İGFA) –  Mudanya’da Ömerbey Mahallesi İstasyon Caddesi dolgu alanında bulunan ve 2019 yılında faaliyetlerine son verilen kapalı pazar yeri, düzenlenen törenle yeniden açıldı.

Açılış törenine Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcıları Volkan Keçici ve Baran Güneş ile birlikte meclis üyeleri, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ertan Abdulazizoğlu, Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Mudanyalılar katılım sağladı.

3 bin 800 metrekarelik kapalı pazar yerinde, cuma günleri sebze – meyve pazarı kurulurken, Ekim ayından itibaren ise giyim pazarı da kurulacak.

“KAYBEDİLEN DEĞERLERİ YENİDEN KAZANDIRIYORUZ”

Pazar yerinin kullanılamıyor olmasının halkın ve esnafın büyük bir sorunu olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, bu soruna kayıtsız kalmadıklarını ve mevzuata bağlı bir engel yoksa açarız diye söz verdiklerini anımsatarak, “Bugün de verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Mudanya’nın daha önceden sahip olduğu ve kaybedilen değerleri yeniden Mudanya’ya kazandırdıklarının da altını çizen Dalgıç, “Mudanya’da çok önemli değerler var. Mudanya’da her seviyede her noktada müthiş bir uzlaşı var. Bizler de bu uzlaşının bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyuz. Dayanışma ve ortak akıl ile bu çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz. Öğretmenevi, Emeklievi gibi değerlerimizi de önümüzdeki süreçte Mudanya’ya kazandıracağız. Mudanya hepimizin, Mudanya’yı hep birlikte paylaşmalı ve yönetmeliyiz” diye konuştu.

“BU İŞLERİ ENGELLEMEK İSTEYENLER OLACAKTIR”

Başka yerde olmayan ve daha önce yapılmayan bir metotla bu işleri yaptıklarını söyleyen Dalgıç, “Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirlemek, sorunlarını çözmek için protokol imzaladık. Birbirimize destek olacak ve bu işleri sürdürülebilir kılacağız. Bu yaptığımız işi engellemeye çalışanlar çıkacaktır. Bugünden sonra bununla ilgili gayretleri olacaktır. Hep birlikte bunun karşısında duracağız” dedi. Pazar yerinin açılmasında emek veren tüm meclis üyeleri ile esnaf odası, kooperatif başkan ve temsilcilerine teşekkür eden Dalgıç, “Bu işi hep birlikte yaptık. Anlayışlı ve yapıcı bir şekilde bu konuyu çözdük. Mudanyamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

BU Haber HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

SON DAKİKA HABERLERİ

BİLECİK

10 saat önce

Eskişehir Yusuf Alper İçin Tek Yürek Oldu

BİLECİK

12 saat önce

BOZÜYÜK’TE VERGİ REKORTMENLERİ ONURLANDIRILDI

BİLECİK

13 saat önce

VALİ SÖZER DODURGA’DA: HEMŞEHRİLERLE GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU

BİLECİK

13 saat önce

İlçe Özel İdare Müdürü Ayhan Öztürk’e Duygusal Veda

BİLECİK

22 saat önce

ZİRAAT ODALARI İLE TARIMIN YOL HARİTASI MASAYA YATIRILDI

BİLECİK

23 saat önce

Bilecik’te 72 yaşındaki ressam 55 Yıldır Fırçasıyla Hayata Renk Katıyor

BİLECİK

2 gün önce

Sanatla Keşif, Dokunarak Öğrenme: Bozüyük’te Çocuklar İçin Özel Atölye

BİLECİK

2 gün önce

Bozüyük Belediye Başkanı Bakkalcıoğlu’ndan Ankara Çıkarması

BİLECİK

2 gün önce

TAKSİCİLER VE TAKSİ DOLMUŞÇULARI DERNEĞİ OFİSİ HİZMETE GİRDİ

BİLECİK

2 gün önce

MHP TALAS’TAN ANLAMLI ETKİNLİK: TALAS’IN DÖRT BİR YANI AL BAYRAKLA DONATILDI!

BİLECİK

2 gün önce

İlçe Basını Pazaryeri Devlet Hastanesi’nde: Sağlıkta Güçlü Hizmet Vurgusu

BİLECİK

3 gün önce

Vali Sözer’den Bilinçli Tüketici Vurgusu: Geleceğin Farkındalığı Küçük Yaşta Başlar

BİLECİK

4 gün önce

Pazaryeri’li İlahiyatçı ve Eğitimci Mustafa Özen “Yaşayan İznik Hazineleri”nin 41. Belgeselinde anlatıldı

BİLECİK

4 gün önce

JASAT’TAN BİLECİK’TE DOLANDIRICILARA GEÇİT YOK: 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

BİLECİK

4 gün önce

Emniyetten Kaçak Tütün Operasyonu: 100 Bin Bandrolsüz Makaron Ele Geçirildi

BİLECİK

4 gün önce

MHP Bilecik İl Başkanı İbrahim Bağ’dan Net Mesaj:“Devletin İtibarı Siyasi Polemiklere Malzeme Edilemez”

BİLECİK

4 gün önce

BAŞKAN SUBAŞI’NDAN BAYRAĞA ALÇAK SALDIRIYA SERT TEPKİ

BİLECİK

4 gün önce

BAŞKAN ZEKİYE TEKİN’DEN BAYRAĞIMIZA YÖNELİK SALDIRIYA SERT TEPKİ

BİLECİK

4 gün önce

Pazaryeri’nde Büyük Gün Yaklaşıyor: Gözler TOKİ Kurasında!

BİLECİK

5 gün önce

Osmaneli Esnafında Güven Tazelendi: Aydın Yıldız 6. Kez Başkan