White City İnşaat
White City İnşaat
Pençe Kilit’teki sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildi
185 okunma

Pençe Kilit’teki sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildi

ABONE OL
15 Temmuz 2024 17:27
White City İnşaat

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen sığınakta çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) – Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarınca yapılan arama-tarama faaliyetinde, teröristlere ait bir sığınak tespit edildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada tespit edilen sığınakta; 14 adet RPG-7 roketatar anti-tank mühimmatı, 1 adet RPG-7 roketatar anti-personel mühimmatı, 30 adet 12.7 mm mühimmatı, 7 adet basma EYP düzeneği, 7 adet infilaklı fitil ile tuzaklanmış EYP düzeneği, 17 adet sevk fişeği, 16 adet Alpha-fire, 3 adet eriş mayını, 1 adet hilti ucu, 2 adet şemsiye, 2 adet jelikan, çok sayıda pil bloğu ve EYP yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiği kaydedildi.

BU Haber İGF HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir.

White City İnşaat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.