DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22343530.73001%
Bilecik
20°

AZ BULUTLU

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

X
214 okunma

AFYONSPOR VANSPOR MAÇINDA HAKEM KATLİAMI 0-1

ABONE OL
18 Ekim 2023 22:06
AFYONSPOR VANSPOR MAÇINDA HAKEM KATLİAMI 0-1

1

BEĞENDİM

AFYONSPOR VANSPOR MAÇINDA HAKEM KATLİAMI 0-1

HES İLAÇ AFYONSPOR : 0

VAN FK                           : 1

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta 9. hafta müsabakaları bugün oynanan maçlarla tamamlandı. 1 maç fazlası ile lider olan Van FK Hes İlaç Afyonspor’a konuk oldu.

Maça ev sahibi ekip Afyonspor başladı. Van FK ilk dakikalarda erken bir gol bulup rakip kalede baskıcı oyun anlayışı ile oyunda hakimiyet kurmak istedi.  İlk korner atışını konuk ekip Van FK kullandı. Afyonspor topa hakim olduğu dakikalarda yan pas ve kaleciye geri paslar ile Van FK oyuncularını kendi alanlarına çekmeye çalıştılar. Zaman zaman geri paslar ile de Van FK ataklarını kesmeye çalıştılar. Topu Van FK oyuncularına vermemeye gayret ettiler. Maçta ilk tehlikeli atak evsahibi ekipten 10 dk. da geldi.

  1. Dk Anıl topu sol kanattan Enes ile buluşturdu. Enes’in etkisiz kafa vuruşu auta çıktı.
  2. Dk. Van FK kalecisi Nurullah’ın önde olduğunu gören Enes yarı sahadan topa sert vurdu. İsabetsiz vuruş açık ara auta çıktı.
  3. Dk Afyonsporun golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.
  4. Dk. Afyonsporda Enes Van FK önünde tehlike yaratabileceği bir pozisyonu harcadı. Top Van FK kalesine paralel auta çıktı.

İlk devre golsüz sona erdi.

İkinci devrenin ilk dakikasında Afyonspor kendi kalesi önünde topu ileriye çıkartmak isterken oyuncuların anlamsız ve isabetsiz paslarını takip eden ve pozisyonu af etmeyen Harun Kavaklıdere ceza alanında sağdon sert ve düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

GOOLL DK 46. AFYONSPOR 0-1 VAN FK (Harun Kavaklıdere)

Golden sonra daha atak olan ve fark için rakip kaleye yüklenen Van FK ikini golü bulamadı. Yan hakem Afyonsporun neredeyse tüm ataklarını ofsayt gerekçesiyle keserek maçta katliam yaptı. İlk yarı Afyonsporun golünü ofsayt gerekçesiyle vermeyen hakem maç uzatma dakikalarında VAN FK kalesine yaklaşık 1 metre giren topu görmedi. Afyonspor mutlak golü verilmedi. Afyonspor yan hakem kurbanı oldu. Maç Van FK nın 1-0 lık galibiyeti ile bitti.

VansporAfyonspor, 2. LigSpor Haberleri

Bu Haber https://www.yurticihaberler.com/ haber sitesinden eklenmeiştir

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.