Zekiye Tekin - Belediye Başkanı
Zekiye Tekin - Belediye Başkanı

Bilecik’te Sevgi Evleri’ne TDP ziyareti

ABONE OL
8 Eylül 2023 09:23

Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında; Bilecik Çocuk Evleri Site Müdürlüğü (Sevgi Evleri) ziyaret edildi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) – Bilecik’te TDP faaliyeti kapsamına 28 çocuğa yönelik TDP Hizmetleri, Güvenli İnternet, 112 Acil İhbar Hattı, Genel Güvenlik ve Trafik konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Bilinçlendirme çalışması yapılan çocuklar polis araçlarına ve motosikletine bindirilerek gezdirildi.

Yapılan çalışma ve etkinlikle ilgili memnuniyetler dile getirildi.

BU Haber İGF HABER AJANSI tarafından servis edilmiştir. Bu Haber Pazaryeri Gündem Tarafından Servis Edilmiştir

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.