DOLAR 32,1810 -0.1%
EURO 34,6869 -0.58%
ALTIN 2.436,41-0,32
BITCOIN 1962857-0.68918%
Bilecik
10°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Pazaryeri’nde taşlar yerine oturuyor

ABONE OL
31 Mayıs 2023 23:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi ilçe merkezinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pazaryeri ilçesinde Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, TEDAŞ ve OEDAŞ tarafından geçtiğimiz yıl 50 milyon liralık yatırımlar yer altına alınan elektrik kabloları, yenilenen trafolar ve elektrik direkleri tamamlanan sokak ve caddelerde Pazaryeri Belediyesi parke taşı döşeme üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Önceliğimiz ana caddelerdeki esnafımızı çamur ve tozdan kurtarmak diyen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, OEDAŞ tarafından alt yapısı tamamlanan ana arterlerde çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi.

Ara sokaklardaki çalışmalarında taşeron firma tarafından yürütüldüğünü dile getiren Başkan Tekin, “2022 yılında sadece 6 sokak olarak planlanan elektrik tellerini yer altına alma ve elektrik direklerini yenileme çalışmamızı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in destekleriyle ilçe geneli yaydık. Şu an hemen hemen ilçemizde bulunan bütün sokaklarımız da TEDAŞ ve OEDAŞ tarafından yapılan çalışmalar tamamlandı. Yapılan çalışmalarla ilçe sokak ve caddelerimiz de elektrik kablo kirliliği ortan kalktı ve bu çalışmayla rüzgarlı havalardan kaynaklanan arızaların önüne geçilmiş oldu. Hava şartları nedeniyle parke taşı döşeme işlemlerinde bazı aksamalar oldu. Firmamız özveriyle çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında ilçemiz modern bir görünüme sahip olacak “ diye konuştu.

Pazaryeri’nde taşlar yerine oturuyor
Pazaryeri’nde taşlar yerine oturuyor

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.